En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Zıt takdirde ustalıklevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere özen edilmeli?;

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate düzenınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Dairesel dizayn, bacak izini en aza indirirken mümbit amudi harekete izin verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar kucakin tatbikî bir seçim haline getirir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bununla bile zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde hiç yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Daire sayısı 4’ten ziyade sıfır habitat lakinçlı binalar bâtınin Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen dünyaarı dürüst davranış hanek konusu evetğu midein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page